Probleemnagels/IBX System

Schimmelnagels/Mycosenagels

Een schimmelnagel is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel of een gist. Hierdoor ontstaan veranderingen aan de nagelplaat. Schimmelnagels komen zeer frequent voor. Zo’n 98% van de schimmelnagels bevindt zich aan de voeten, zelden ontstaat er een schimmelinfectie aan de vingernagels, uitzondering daargelaten.

In principe hoeft een schimmelinfectie aan de nagels niet behandeld te worden, aangezien het medisch gezien niet van belang is. De behandeling van zo’n nagel is ook behoorlijk lastig. Bij een schimmelinfectie groeien de schimmeldraden door de gehele dikte van de nagelplaat. Hierdoor wordt het moeilijk om een behandeling uit te voeren met een schimmeldodende crème. Deze kunnen onvoldoende door de gehele nagelplaat doorwerken en geven weinig resultaat. U kunt dan het beste contact opnemen met uw pedicure Minouk van Nail Perfection Twente om zo tot een effectieve behandeling te komen.

Nagelbijten / splijten / scheuren / genetische zwakte

Nooit meer je nagels verstoppen! Kies voor het IBX systeem en merk na de eerste behandeling al resultaat en na 5 weken onweerstaanbaar sterke nagels! Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor advies! Stap over de drempel, wij zijn er om problemen op te lossen!

De oplossing: IBX – advies op maat

IBX is een uniek revolutionair 2-fase systeem die voor herstel, reparatie, versterking en verzorging van natuurlijke nagels zorgt. Het systeem is in de basis een acrylaat die uitgehard wordt onder warmte en UV. De vloeistof dringt door tot de nagelplaat alwaar deze voor herstel en versterking zorgt. Het is nagelkuur die je niet kunt verwijderen.

  • IBX dringt door in de holtes van de nagelplaat en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt het IBX systeem een sponsachtige structuur die zich verweeft met de nagelplaat.
  • IBX is voor iedereen die mooie, gezonde en sterke nagels wil zonder dat er een kunstnagel aan te pas hoeft te komen. Je kunt tijdens het kuren de nagels gewoon lakken of een mooie colorgel aan laten brengen.
  • Een perfecte oplossing voor (extreme) nagelbijters.
  • Een ideaal systeem voor nagels die totaal afgebroken, beschadigd en uitgedroogd zijn door Chemokuren en medicatie.
  • Hand in hand met een goede verzorging, krijgt u van de IBX professional advies op maat.

Zie pagina “Manicure” voor de kosten per behandeling