Manicure

Voor alle gelbehandelingen zie pagina “nagelstyling”

Mini manicure i.c.m. IBX (natuurlijke nagelversteviging)

€ 41,00 (enkel) –  € 47,50 (dubbel – bij ernstige beschadiging vd nagels)

Deze manicure is ideaal voor zwakke, beschadigde of broze nagels (o.a. door chemobehandeling, zware medicatie, ziekte e.d.) en de nagelbijters onder ons. De nagels worden met zorg in vorm gevijld, intensief behandeld volgens IBX protocol. Dit is een revolutionaire nagelversterking voor de natuurlijke nagel. Om het gewenste resultaat te bereiken is het noodzakelijk deze behandeling wekelijks te herhalen voor een periode van gemiddeld 3 maanden, maar je kunt deze behandeling ook toepassen onder iedere gellacque-behandeling als extra versteviging.

Basis Manicure

€ 41,00

Tijdens deze korte manicure worden de nagels met zorg in vorm gevijld, nagelriemen en nagelwallen verzorgd en oneffenheden verwijderd. Vervolgens volgt er een intensieve verzorging en worden de nagels gelakt met Vegan-nagellak in de kleur van jouw keuze!

Luxe Manicure

€ 90,00

Met het handbad beleven de handen een heerlijke sensatie, na deze ervaring worden de handen door middel van een scrub weer zacht, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dode huidcellen verwijderd. Hierna worden de nagels in vorm gevijld en de nagelriemen & handen intens verzorgd met een handmassage. Vervolgens worden de nagels met een BIAB Colorgel verstevigd in de kleur van jouw keuze!

IBX Behandelingen

€ 47,50 p.b. (1e behandeling = dubbele IBX behandeling)
€ 41,00 p.b. (alle vervolgbehandelingen)
€ 22,00 p.b. (behandeling onder gel-lacque)

De IBX behandeling is excl. de kosten voor bijkomende verzorgingsproducten